× CANDY TELENOVELE × . PriiDruŽii se nam na CanDii porTaLu ! . |
|
| × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × | |
| | Avtor | Sporočilo |
---|
..naTaLiia.* × CanDy - aDmin ×
Število prispevkov : 526 Age : 29 Kraj : . aL . LaDo . de Keviin* . Registration date : 19/01/2008
| | | | ..naTaLiia.* × CanDy - aDmin ×
Število prispevkov : 526 Age : 29 Kraj : . aL . LaDo . de Keviin* . Registration date : 19/01/2008
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × Sob Jan 26, 2008 9:42 pm | |
| 1. Del
Camila Bustamante je bogata in lepa ženska. Z sestro Tanio, mamo Almo in z očetom Gonzalom živijo v razkošni vili. Tania študira pravništvo, Camila pa igralstvo. Starša sta zelo ponosna na svoji hčerki. Matea prav tako veseli igralski poklic. Z mamo Mirando in s sestro Sonio živijo v revni hiški. Da bi Mateo preživljal svojo družino se odloči, da bo odšel na avdicijo za igralca. Prav to ima v mislih Camila. Ko odideta na igralsko šolo CEA, jima dodelijo skupno vlogo. Odigrati bosta morala prizor dveh zaljubljencev. Seveda nobeden od njiju se še ni videl, zato le pridno vadita vlogi. | |
| | | ..naTaLiia.* × CanDy - aDmin ×
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × Pon Jan 28, 2008 11:57 pm | |
| 2. Del
Camila in Mateo se pridno naučita besedila. Ko se naslednji dan srečata med njima preskočijo iskrice. Mateo je še posebaj vesel, ker bosta skupaj odigrala prizor. Ljubezenski prizor odigrata odlično, in dodelijo jima glavno vlogo v telenoveli "Amor en el Cine". Oba sta zelo vesela. To novico sporočita staršem, oni pa so ponosni nanju. Ker pa vloga zahteva tudi skupne prizore, bosta Mateo in Camila vadila skupaj. Camila povabi Matea k sebi domov. Vadila bosta v njeni sobi. Ker prizor zahteva od njiju poljube, se ona dva poljubita. Poljub jima je bil neznansko všeč.. v tem trenutku pa v sobo stopi Tania. V Matea se na 1. pogled zaljubi. Tudi njemu je Tania všeč. Tania se domisli, da bi Mateo lahko večerjal pri njih doma. On pristane na vabilo, Camila pa postane ljubosumna na Tanio, ker osvaja Matea. | |
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × Čet Jan 31, 2008 11:22 pm | |
| 3. Del
Victoria pripravi dobro večerjo za svojo družino, ter za Matea. Tania ves čas koketira z njim, tako, da Camili ne pusti niti do besede. Čez nekaj časa iz bolnišnice sporočijo, da se je Gonzalo ponesrečil z avtom. Victorio in Camilo ta novica šokira, ter takoj odhitita do bolnišnice. Mateo pelje Vicy in Camilo do bolnišnice, Tania pa se na račun očeta zabava, kajti vesela je, da se je oče ponesrečil. On in Tania nikoli nista bila v dobrih odnosih, zato je sedaj Tania vesela njegove nesreče. Mateo in Camila se v bolnišnici zbližata, pogovarjate se,... dokler ne postaneta par. Camila za nekaj trenutkov pozabi na vse, kar se dogaja, dokler pa jim ne sporočijo, da se je pri operaciji njenega očeta nekaj zelo zapletlo. Med tem časom Tania organizira zabavo. Povabi skoraj vse svoje prijateljice ter prijatelje: Catalino, Caty, Diega, Santosa,... | |
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × Tor Feb 19, 2008 12:09 am | |
| 4. Del
Zdravniki Camili sporočijo, da je Gonzalo umrl. Camila in Alma sta zelo potrti, Mateo pa prav tako sočustvuje z njima. Tania se pa še kar naprej zabava, med tem ko Alma, Camila in Mateo pridejo domov.. Alma kmalu omedli, ko vidi, da se hčerka zabava na račun pokojnega očeta. Ker pa Tania ne ve za nič misli, da je vse vredu. Ko ji to novico sporočijo je za nekaj trenutkov žalostna, nato pa nadaljuje s svojo zabavo. Camila tega ne more prenašati, zato jo nažene iz hiše. Tania odide h Caty prespati, Camili pa se bo maščevala, ker jo je ponožala pred prijatelji in pred Mateom. Naslednji dan je pogreb. Udeležijo se ga vsi prijatelji družine Bustamante. Na skrivaj pride tja tudi Tania, in pogreb opazuje od daleč. Ker je tako zelo jezna, namerava ustreliti Camilo. | |
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × Ned Mar 09, 2008 9:46 pm | |
| 5. DelKo Tania ravno namerava ustreliti Camilo pride Santos, in ji pištolo vzame iz rok. Tania je še bolj jezna. Santos je zaljubljen v Camilo, zato noče, da bi ji Tania kaj naredila. Tania nato zbeži. Na pogreb pride Santos, in objame Camilo. Ko Mateo to vidi, se s Santosom začnesta kregati, nato se stepeta. Camila je ogorčena nad njunim obnašanjem, zato omegli... v bolnišnico jo seveda odpelje Mateo, zraven gre seveda še Santos. Alma ostane na pogrebu. Ko pokopljejo Gonzala je vsem zelo hudo, saj je bil Gonzalo dober človek,...... Belinda in Sonia izvesta, kaj se je zgodilo med Mateom in Santosom. Sonia je namreč punca od Santosa, zato je potrta, ko je slišala, da se je Santos stepel samo zaradi Camile.. A vseeno odide h Santosu v bolnico. Nobeden od njiju ni poškodovan, le Mateo je dobil udarec v oko, a ni nič kaj hujšega... Catalina izve, da je Mateo zaljubljen v Camilo.. to ji tudi sporoči. | |
| | | Sponsored content
| Naslov sporočila: Re: × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × | |
| |
| | | | × No me Olvides Jamas (Ne pozabi me nikdar) × | |
|
Similar topics | |
|
Similar topics | |
| |
| Permissions in this forum: | Ne, ne moreš odgovarjati na teme v tem forumu
| |
| |